Термінову евакуацію в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) почали правоохоронці після отримання повідомлення про закладену вибухівку.

За інформацією Департаменту комунікації Національної поліції, о 16.20 в аеропорт зателефонував невідомий чоловік і сказав, що територія замінована.

Патрулі поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи відразу виїхали на виклик. З приміщення аеропорту евакуювали близько 250 людей.

Зараз триває пошук вибухівки. Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Дивіться: Аеропорт "Київ" отримав нове ім'я

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Аеропорт "Київ" знаходиться за сім кілометрів від центру столиці і посідає друге місце за кількістю рейсів і пасажиропотоку.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Стамбулі невідомий "замінував" два українські літаки, через що їх виліт затримали на кілька годин. Вибухівки на бортах так і не знайшли.