23 листопада у Деснянському районі Києва озброєна група осіб скоїла напад.

Про це інформує "Оглядач".

Згідно з даними, подія сталася близько 3.00. П'ятеро злочинців проникли в приватний будинок шляхом віджиму металопластикового вікна на першому поверсі.

Шум почула літня жінка, мати господині будинку – підприємниці. Вона спустилася з другого поверху і побачила п'ятьох бандитів у масках-балаклавах з кийком і пістолетами.

Вони повалили на підлогу цивільного чоловіка бізнесвумен, потім, погрожуючи зброєю, зажадали віддати гроші та цінності.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Здобиччю злочинців стали ювелірні прикраси і фінансові засоби – всього на суму близько 150 тисяч гривень.

Господиня дому зареєстрована як приватний підприємець. Також вона є співзасновником двох підприємств, що займаються нерухомістю та оптовою торгівлею.

Нагадаємо, скандал, що стався в одному з супермаркетів "Ашан", отримав продовження. Адміністрація магазину зв'язалася з батьками однієї з дівчаток і розповіла, як тепер справи.

Крім того, 35-й президент США Джон Кеннеді у часи свого правління загорівся підступним планом щодо розв'язання війни з Радянським союзом.

Дивіться сюжет про напади

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", озброєна юрба увірвалася в український готель.