25-річна американська співачка Селена Гомес, котра недавно перенесла складну перацію й потроху повертається до активного життя, здивувала мільйони своїх шанувальників незвичайним образом.

Артистка знялася у фотосесії на підтримку свого звання "Жінка року" від Billboard. Перед камерою вона постала у стильно-готичному вигляді. На ній модний чорний комбінезон з дуже глибоким декольте та агресивний вечірній макіяж. Особливий акцент – на очах (насичений смокі-айс) та на губах, нафарбованих темною помадою.

Селену Гомес важко впізнати

Знімки були зроблені незадовго до того, як артистка кардинально змінила колір і довжину свого волосся. На премії American Music Awards-2017, что пройшла на минулих вихідних у Лос-Анджелесі, вона постала блондинкою зі стильною стрижкою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: Селена Гомес стала в один ряд з Мадонною та Тейлор Свіфт

Останнім часом у житті зірки сталося чимало змін. Крім операції, вона пережила розрив розставання з Абелем Тесфайе (The Weeknd), повернулася до колишнього бойфренда Джастіна Бібера і нині насолоджується заслуженим щастям.

Дивіться: Селена Гомес і її подруга, котра стала янголом-охоронцем

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", подруга Селени Гомес стала донором нирки для неї.