Західні ЗМІ і соціальні мережі приділили велику увагу справі Синтои Браун — жінки, вже 13 років відбуває довічний термін за вбивство клієнта.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Згідно інформації, Синтоя Браун народилася в неблагополучній родині: її мати під час вагітності могла випити пляшку віскі в день. Вона віддала дівчинку на вдочеріння, коли тій було два роки. Синтою удочерила сім'я з Теннессі, але через декілька років дівчинка кинула початкову школу і втекла з дому.

Вона розповідала, що займатися проституцією змусив її бойфренд. До 16 років вона жила в мотелі разом з сутенером на прізвисько Kut Throat ("Переріжемо-горло"): він ґвалтував її, давав їй наркотики і продавав клієнтам.

6 серпня 2004 року один з клієнтів, 43-річний ріелтор Джонні Аллен, відвіз її до себе додому, де зайнявся з нею сексом, а потім навіщось поліз під ліжко. 16-річна дівчина казала, що бачила в його будинку зброю — і злякалася, що чоловік поліз за рушницею, тому що хоче вбити її. Тоді Синтоя Браун витягла з сумочки свій пістолет, вистрілила чоловікові в потилицю, забрала його гроші і втекла.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Суд, який розглядав її справу, Браун визнав винною у вбивстві та пограбуванні. Дівчину засудили до довічного ув'язнення, причому попросити про дострокове звільнення вона може тільки після закінчення 51 року покарання.

Про справу Синтои Браун розповідали місцеві видання в Нешвіллі, де сталося вбивство, в 2011 році на телеканалі PBS про дівчину вийшов документальний фільм.

У 2016 році завдяки справі Синтои Браун в штаті Теннессі підвищили вік відповідальності за заняття проституцією до 18 років: всі, хто не досяг віку згоди і залучені в проституцію, тепер вважаються жертвами секс-торгівлі.

Тим не менш, широко справа Синтои Браун не висвітлювалося — до тих пір, поки в листопаді 2017 року про нього не написала в твіттері Кім Кардашьян.

Кардашьян доручила своїм адвокатам зайнятися цією справою. Один з них, Шон Холлі, підтвердив, що незабаром зв'яжеться з захисниками Браун, щоб зрозуміти, як їй можна допомогти.

Після виступу Кім Кардашьян в підтримку Синтои Браун висловилися й інші знаменитості: Ріанна, Снуп Догг, Кара Делевінь, ЛеБрон Джеймс.

Синтоя Браун через адвоката передала, що вдячна за увагу до її долі. У в'язниці вона вже закінчила середню школу, а в наступному році має отримати ступінь бакалавра.

Нагадаємо, у Великобританії почали нове розслідування по факту сексуальних домагань з боку голлівудського актора Кевіна Спейсі.

Крім того, нестерпний сморід, відсутність води, насильство і нелюдські фізичні навантаження – все це реалії служби в північнокорейської армії.

Дивіться сюжет про проституцію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", забудьте про цих напоях, якщо не хочете перетворитися в Халка.