Бажання пішоходів перебігти на інший бік дороги з пожвавленим рухом у невстановленому для цього місті та ще й у темний час доби, часто призводить до трагедій. Громадяни, намагаючись проскочити між автомобілями, цілком передбачувано травмуються та гинуть в аваріях, підводячи водіїв під статтю.

Так сталося й увечері 24 листопада у Києві на Великій Кільцевій дорозі. Як повідомляють на сторінці Dtp.kiev.ua в соціальній мережі Facebook, автомобіль Ford з литовськими номерами, рухаючись у третій смузі, збив пішохода-порушника. Від удару того відкинуло під колеса іншого Ford у другій смузі.

Від отриманих травм людина загинула на місці. На місці аварії працюють патрульна поліція та слідчо-оперативна група, встановлюючи всі обставини трагедії.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", схожа пригода, але з менш трагічними наслідками, сталася вранці цього ж дня в Шевченківському районі столиці. Пішохід, який вирішив скоротити шлях і перебігти дорогу, потрапивши під колеса авто, залишився живий. Його госпіталізували.