Введена заборона на серіал "Свати" в Україні може вплинути створення подібної атмосфери з північнокорейської - дане рішення не має нічого спільного з патріотизмом.

Про це написала волонтер Наталя Юсупова в Facebook.

Вона дозволила собі прокоментувати жорстке відеозвернення шоумена Володимира Зеленського до Служби безпеки України щодо заборони на в'їзд російському акторові Федору Добронравову, який є одним з героїв серіалу.

"Я давно не дивлюся ТБ і коли рік тому ходила на квартал 95, не повірите, взагалі не сміялася. Сидячи в залі зловила себе на думці, що тема політики мені вже не просто не смішна, від цієї теми вже плакати хочеться", – розповіла вона.

Юсупова зазначила, що була у числі тих, хто писав обурені коментарі на скандальне порівняння України з "повією", яке озвучив Зеленський.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Так давайте про все чесно. Серіал давно не дивлюся, колись, хоча це чудове і добре кіно. Квартал можна любити або ненавидіти, можна просто не дивитися, але давайте зізнаємося, що вони роблять якісний продукт", – підкреслила волонтер.

За слова Юсупової, вони в повній мірі дають політикам по "шапці". Вона зазначила, що російські актори дратують, але на них можна просто не дивитися.

Юсупова також зазначила, що не їздить в Росію і не підтримує цього виробника. Але все одно знаходяться люди, які обзивають її за російську мову. Вона вважає, що завжди знайдуться незадоволені громадяни, яким все погано.

Нагадаємо, недавнє звернення українського гумориста, засновника студії "Квартал-95" Володимира Зеленського до силовикам викликало великий резонанс у суспільстві.

Крім того, популярний російський актор, зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов, якому СБУ перекрила шлях в Україну, відреагував на спіч між Володимиром Зеленським та представниками Служби безпеки.

Дивіться сюжет про серіал

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", СБУ відповіла на гнівну тираду Зеленського.