Дворазова медалістка Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні з синхронного плавання іспанка Вона Карбонель здивувала своїх передплатників шпагатом. Лежачу позицію дівчина посіла на лавці.

Про це стало відомо завдяки публікації в Instagrtam.

Фотографія спортсменки

Відомо, що 29-річна Карбонель тричі ставала чемпіонкою Європи, а в 2009 році виграла чемпіонат світу в комбінації. У 2013 році Вона Карбонель стала виступати в змаганнях солісток.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На Олімпіаді-2012 іспанка завоювала "срібло" в дуеті та "бронзу" в групових змаганнях.

Нагадаємо, власник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг славиться не тільки грамотним підприємництвом, але і умінням правильно змотивувати своїх співробітників.

Після того, як ви ознайомитеся з невеликою підбіркою правил, які панують в компанії, то зрозумієте, чому ні один працівник не бажає звільнитися.

Крім того, схуднути в животі - практично нерозв'язна проблема для багатьох жінок: начебто і не їж нічого шкідливого, і спортом займаєшся, але нічого не допомагає. Лікарі з'ясували, який напій допоможе врятувати становище: коктейль складається з простих інгредієнтів і здатний подарувати стрункість буквально через тиждень.

Дивіться сюжет про спорт

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в мережі відшукали ще одну дочку Корнета.