30-річна американська модель розміру plus-size Ешлі Грем, яка на своїх зайвих кілограмах зуміла заробити чималі статки та прославитися на весь світ, здивувала численних шанувальників намірами.

Пампушка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі знімок зі спортзалу, де вона активно пітніє, виконуючи фізичні вправи, аби схуднути.

На фото видно, що Ешлі робить вправу EMS, завдяки якій м'язи "заводять" імпульсами струму. В результаті цього фізичні навантаження виходять досить значними.

Сама Грем не коментує своїх планів, а от фанати зірки активно переконують її не позбуватися пишності, адже саме вона робить її унікальною та неповторною серед тисяч моделей.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Знімок набрав понад сотню тисяч лайків та сотні коментарів, а 5,6 млн підписників моделі в Instagram тепер уважно стежать за будь-якими змінами в її зовнішності.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Ешлі Грем вирішила спробувати себе в ролі янгола Victoria's Secret. Дівчина пофантазувала на тему, як би вона виглядала з крилами й опублікувала відповідне фото.