Величезні крила янгола викрали двоє невідомих в одній зі столичних фотостудій увечері в четвер, 23 листопада, причому зробили це під носом у співробітників закладу.

Як повідомили в групі "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook, двоє чоловіків прийшли за дівчиною, яку чекали. Посидівши півгодини в залі, вони уловили момент, коли адміністратори відволіклися. Один із відвідувачів побачив біля рецепшена крила й одягнув їх на себе.

Пострибавши та покрутившись у них по приміщенню, він вийшов на автобусну зупинку, де стояв ще хвилин десять з таким аксесуаром на спині.

Його напарник у цей час пішов нібито до туалету і теж накивав п’ятами зі студії.

Тепер власники хочуть що б там не було повернути крила, оскільки вони існуєть в єдиному екземплярі, а майстер робив їх на замовлення. Тим, хто допоможе в пошуках зловмисників, обличчя яких зафіксували відеокамери, обіцяють винагороду.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У свою чергу користувачів неабияк розсмішила ця курйозна крадіжка, і вони не поскупилися на саркастичні коментарі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Запоріжжі невідомі вкрали бюст колишнього мера міста Олександра Поляка.