У п'ятницю ввечері, 24 листопада, в одній з найбільш елітних готелів Батумі Leogrand сталася страшна пожежа.

Пожежа в готелі Батумі


За інформацією місцевих видань, у вогні загинуло 10 громадян Грузії і один житель Ірану. "У Батумі, в результаті пожежі в готелі "Leogrand", загинуло 11 осіб, з них 10 громадян Грузії і один громадянин Іранської Республіки. МВС висловлює співчуття сім'ям загиблих", - повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ Грузії.

Пожежа в готелі Батумі


За останньою інформацією, під наглядом медиків залишаються 10 чоловік, які постраждали під час пожежі. З них четверо - це громадяни Грузії, а ще шість - іноземці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Журналісти повідомляють, що пожежа почалася на четвертому поверсі і дим вентиляційною системою швидко поширився по всій будівлі. За декілька годин всі осередки загоряння рятувальникам вдалося ліквідувати.

Пожежа в готелі Батумі


Евакуювали понад 100 постояльців і співробітників готелю. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "підпал".

П'ятизірковий готель Leogrand відкрилася в 2015 році. У висотній будівлі - 182 номери, президентські апартаменти, конференц-зали та великий спа-салон.

Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі висловив співчуття рідним і близьким загиблих під час пожежі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я вражений через трагедію в Батумі, яка забрала життя людей. Від щирого серця співчуваю сім'ям і близьким загиблих", - сказано в поширеному адміністрацією президента заяві. У заяві президент висловив подяку всім, хто брав участь в гасінні пожежі і порятунку людей.

Пожежа в готелі Батумі


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Сполучених Штатах на фабриці прогриміли вибухи, десятки людей постраждали.