Росія сформувала частини військово-повітряних сил і протиповітряної оборони прямо біля українського кордону.

Як повідомляє ua.racurs посилаючись на Міністерство оборони Росії, там є частини, які дислокуються в Центральному федеральному окрузі.

"Шоста ленінградська краснознаменна армія військово-повітряних сил і протиповітряної оборони знову сформована на заході Росії", - йдеться у повідомленні відомства.

На кордоні України з'явились військові частини першого командування ВПС і ППО Західного військового округу, які знаходяться на території 28 регіонів Росії.

У складі військової техніки - літаки винищувальної, бомбардувальної, військово-транспортної та армійської авіації, а крім того — радіотехнічні та зенітно-ракетні війська.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Серед літаків в арсеналі військових присутні - Су-34, Су-35С, Су-30СМ, вертольотами Ка-52, Мі-28Н, Мі-35, Мі-8МТВ5, а також зенітні ракетні системи С-300, С-400 і "Панцир-С".

Сьогодні також повідомлялося, що на Донбас прибув російський генерал, який координує дії бойовиків.

Читайте також: США нададуть півмільярда доларів для навчання українських військових

Нагадаємо, що у травні повідомляли, що Росія виставила приблизно 40 тисяч військових, щоб російські найманці не проходили назад з Донбасу. Також військова техніка, яку раніше перекинули в Україну, виїхати на територію РФ не зможе.