У Радехівському районі на Львівщині міліція розшукала та затримала двох військовослужбовців, підозрюваних у дезертирстві. Про це повідомили в прес-службі МВС України у Львівській області.

Правоохоронці, на доручення військової прокуратури Львівського гарнізону, встановили місце знаходження та затримали 35- та 23-річних мешканців району, які підозрюються у дезертирстві.

Читайте також: Бойовики все частіше стають дезертирами - штаб АТО

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Затриманих доставлено за місцем відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялося раніше, кіровоградського військового засудили на рік за дезертирство. Ленінський районний суд засудив військового до року ув'язнення через те, що він не повернувся на службу після закінчення відпустки. Командир надав військовослужбовцю відпустку, після якої він мав повернутися до зони проведення антитерористичної операції, де виконував свій військовий обов'язок.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Хлопець майже вісім місяців переховувався від свого командування. Його підрозділ весь цей час перебував на Донбасі.