Сьогодні на анексованому півострові Крим знищили першу партію "санкцій" овочів.

Як повідомляє ZN.UА, це були замасковані мішки з українською картоплею і капустою вагою більше чотирьох тонн.

У Россільгоспнагляді заявили, що їх ввезли в Крим "контрабандним шляхом" - через український пункт пропуску "Армянськ".

У кримському відділенні відомства уточнили, що шляхом поховання знищили 2,4 тонни болгарського перцю, 1,3 тонни салату "Айсберг" та салату "Латук" з Голландії.

Крім того, "поховали" 102 кілограми томатів "черрі" з Італії, 143 кілограми селери з Німеччини, 18,6 кілограма салату з Норвегії. 90 кілограмів цибулі порею, 79 кг броколі і перець "чилі" були вироблені в Нідерландах, а салати рукола, кучерявий і інші - в Іспанії. Лук шалот був з Франції.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Такі дії провели на Вірменському полігоні. Російські чиновники розповіли, що продукцію ввезли з Нової Каховки Херсонської області.

Читайте також: У Росії знову знищили продукти: на цей раз дев'ять тонн польської моркви

Нагадаємо, що 29 липня президент Росії Володимир Путін підписав указ про знищення товарів з країн, які ввели санкції.

Наприкінці червня російська влада продовжила заборону на поставки продуктів з країн, які ввели проти Росії санкції у зв'язку анексією Криму і підтримкою терористів Донбасу, до серпня 2016 року.

Під такі обмеження потрапили м'ясо (яловичина, куряче м'ясо, свинина), молочна продукція, риба в будь-якому вигляді і ракоподібні, горіхи, фрукти та овочі із США, ЄС, Австралії, Канади та Норвегії.