Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Оксана Мир. За її словами, конфіскована у браконьєрів ікра в хорошому стані була просто знищена. "Тим часом на Камчатці. Знищення конфіскованої у браконьєрів червоної ікри. Ікра хороша, свіжа. В одному такому контейнері 25кг ікри. У машині 168 контейнерів. Краще б рибам на корм викинули ... Що за народ", - пише Оксана.

Читайте також: Росіяни придумали вірші про санкційні продукти

Вчора, жителі Санкт-Петербурга провели пікетувальну акцію проти знищення продуктів харчування, які надходять з країн, наклали санкції на Росію.

Жителі пережив блокаду Петербурга, багато з яких пам'ятають голодні дні війни, протестували проти варварського знищення їжі, в той час як в Росії близько трьох мільйонів бездомних, а люди похилого віку змушені виживати на пенсію нижче прожиткового мінімуму.

Нагадаємо, в Самарі знищили понад 100 тонн свинини, яка, як вважає Россільгоспнагляд, була виготовлена ​​в Євросоюзі, проте за документами має бразильське походження.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомлялася раніше, Россільгоспнагляд знищив дев'ять тонн моркви з Польщі, яку виявили на території оптово-розподільного центру. Продукцію виявили на території оптово-розподільного центру "Фуд-сіті", який знаходиться в одному з передмість Москви.