Кожної неділі українські військові моляться у капличках.

Як повідомляє священик греко-католицької церкви Андрій Зелінський на своїй сторінці в Facebook, замість ікон бійці використовують дитячі малюнки, які їм присилають з усієї України в якості підтримки.

Андрій Зелінський вже більше року править Божу службу на передовій і причащає десантників 25-ї бригади, розташованих за декілька кілометрів від Донецька. Він також проводить обряд сповіді і просто розмовляє з військовими.

Зелінський - капелан з десятирічним стажем, бійці АТО розповідають, що священик покращує їх духовний стан на фронті.

"Як правило, виїжджаю на деякий час для того, щоб протягом принаймні місяця перебувати із військовими, чи на передовій, чи у місцях їхнього розташування, але тут, у зоні бойових дій", - розповідає капелан ТСН.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Військові йому раді .

"Як з'явився у нас капелан, служба якось стала більш духовною, якийсь зміст з'явився. Хлопці стали більш впевнені в собі", - розповів молодший лейтенант і боєць 25-ї бригади Анатолій Волинець.

Читайте також: Священики і бійці АТО побудували каплиці на Луганщині

Нагадаємо, що бійці АТО, які дислокуються в Луганській області, облаштовують для себе каплички.