Щуряча хвороба вразила жителя столиці під час купання в озері.

У Святошинському районі Києва виявили ще один випадок захворювання на лептоспіроз після купання в озері. Про це в інтерв'ю журналістам розповів один із чиновників КМДА.

"Чоловік повідомив лікарям, що купався в озері, потім відчув гострий біль у м'язах і жар. Киянина вчасно госпіталізували. Лікарі діагностували у хворого лептоспіроз. Наразі йому надали необхідну допомогу. Він в стабільному стані ", - зазначив чиновник.

Читайте також: У Києві заборонили купатися на шести пляжах

Напередодні, 8 серпня, 47-річного мешканця столиці доставили в інфекційне відділення Міської клінічної лікарні № 4 з вищепереліченими симптомами. Після діагностики медики поставили хворому діагноз - лептоспіроз.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що за останні тижні в Києві зафіксували вже декілька випадків зараження лептоспірозом через купання в місцевих озерах.