У Луганській області підрозділ державної фіскальної службі "Фантом" спільно зі співробітниками СБУ та прикордонниками припинили спробу ввезення на мирні території України партії боєприпасів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Маючи оперативну інформацію про план вивозу такого небезпечного вантажу, на пункті пропуску "Лисичанськ" правоохоронці зупинили вантажний автомобіль однієї з відомих кур'єрських компаній. В ході обшуку було виявлено та вилучено патрони калібру 5,45 мм, сигнальні ракети, запали і пластид. Встановлено, що автомобіль прямував з села Гірське, яке знаходиться на підконтрольній України території", - розповіли у відомстві.

Читайте також: Викрито схованку зброї у зерносховищі Станиці Луганської

В даний час встановлюються всі причетні до незаконного транспортування зброї.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що згідно з чинним законодавством кур'єрські компанії не мають права приймати зброю і боєприпаси для транспортування.