У с.Нестоїта Котовського району виявили тіло 14-річного хлопця з простріленою головою. Про це повідомляє УМВС Одеської області.

В ході огляду місця події поруч з тілом знайшли мисливську рушницю.

Правоохоронці встановили, що звечора хлопець відпочивав у компанії однолітків. Відпочинок тривав без будь-яких конфліктів. Після цього хлопець пішов ночувати в будинок, що належить його батькам, про що заздалегідь повідомив свою бабусю. Намірів покінчити життя самогубством підліток не виказував.

Прийшовши до будинку та побачивши що сталося, пенсіонерка відразу викликала медиків і повідомила про подію дільничному інспектору міліції.

Травма, яку отримав неповнолітній, виявилася смертельною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читайте також: У столиці біля озера знайшли труп чоловіка

"Слідству належить встановити, де підліток узяв зброю, та чи не причетні до його смерті сторонні особи",- повідомив начальник Котовського МВ Дмитро Касай.

Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальне провадження, кваліфікувавши його як умисне вбивство.

Нагадаємо, у Білічанському лісі тракторист знайшов дівчину з простреленою головою.