Організація економічного співробітництва та розвитку провела дослідження з приводу ефективності праці представників різних національностей в Європі.

Як повідомляє Bloomberg, продуктивність обчислювали співвідношенням ВВП до проведених на робочому місці годин.

Дослідження показало, що найбільше часу на роботі проводять громадяни Росії та Греції. України в цьому дослідженні не було.

Так греки проводять на роботі більше 2034 годин на рік, а росіяни - 1982 години. Середнє арифметичне в цьому показнику становить менше 1600 годин на рік по Європі.

У той же час найменше часу на роботі проводять жителі Нідерландів - 1384 години, а Німеччині - 1393 години.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Незважаючи на те, що представники цих двох національностей надмірно стараються на роботі, у них найменша продуктивність.

Читайте також: Як російське пиво "косить" під європейське

Проте загальний показник ефективності праці в країнах Євросоюзу становить більше 50, росіяни виконують роботу на 25,9, а показник Греції - 36,2.

Найкраще працюють жителі Люксембурга. Індикатор їх роботи досяг 95,9.

Як зазначає видання, низька продуктивність впливає на економіку так само негативно, як і великий державний борг.