Співробітники Служби безпеки затримали у Харкові чоловіка, який був інформатором донецьких терористів. Він передавав їм відомості про позиції українських військових.

Про це розповіли у прес-службі СБУ.

"Уродженець селища Печеніги допомагав спільнику збирати на території Харкова відомості про кількість особового складу, види озброєння та військову техніку українських підрозділів, що беруть участь в антитерористичній операції", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Російські військові на Донбасі потрапили під вогонь "партизан"

Його спільника затримали раніше. Того свого часу завербував представник однієї з терористичних угруповань у складі "ДНР" на прізвисько "Ворон".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зловмисників підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень за статтею "посягання на територіальну цілісність і недоторканність України" Кримінального кодексу.

Слідство триває.

Нагадаємо, на Луганщині СБУ затримала члена агентурної мережі терористів "МГБ ЛНР". Він постачав російсько-терористичним угрупуванням інформацію про українських військових.