Держкіно поступило правильно, вирішивши заборонити серіал "Свати", оскільки він пропагує російський менталітет і справжній "совок".

Як повідомляє портал Рoliteka, таку думку висловив колишній народний депутат Ігор Мірошниченко.

"Серіал не має ніякого права існувати на українському телебаченні. Справа не тільки в тому, що Федір Добронравов персона нон ґрата, бо заявляв, що Крим російський, зайняв стійку пропутінську позицію, а й тому, що серіал несе українцям нав'язування радянської ментальності", - заявив екс-парламентарій.

Також він додав, що серіал пропагує відразу в декількох напрямках: "У "Сватах" зображують не українців, а як мінімум "совків", як максимум - ментальність російської родини, російської людини з притаманними російській пропаганді елементами, які глибоко сидять у свідомості представників країни -агрессора. Тільняшка, постійно нетверезий неохайний вигляд, діалоги на межі мату, нема поваги в сім'ї - це не українська родина".

Ігор Мірошниченко: "Сватів" треба забороняти через пропаганду "совка"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що активісти привели декілька доказів того, що серіал "Свати" займається пропагандою.