Державний комітет телебачення і радіомовлення опублікував список із 38 книг, які заборонили до ввезення на територію України.

Про це розповіли у прес-службі відомства.

"У список потрапили книги донецького письменника-фантаста Федора Березіна, що займає керівні посади у самопроголошеній "ДНР": "Війна 2010. Український фронт" (2009 рік) і "Український фронт. Червоні зірки над Майданом" (2014)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні заборонили ще три російських телесеріали

Також у списку книга Георгія Савицького "Поле бою - Україна. Зламаний тризуб" та твір Гліба Боброва "Україна в огні".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До списку потрапили книги філософа, політолога і соціолога Олександра Дугіна "Україна. Моя війна. Геополітичний щоденник" та "Євразійський реванш Росії".

Заборонили ввозити також "Київ капут" Едуарда Лимонова, "Українська катастрофа. Від американської агресії до світової війни?" - радника президента Росії Сергія Глазьєва тощо.

Нагадаємо, перший заступник глави Держкомтелерадіо Богдан Червак заявив, що ці заходи "продиктовані необхідністю запобігти застосуванню Російською Федерацією проти громадян України методів інформаційної війни і дезінформації, поширенню ідеології людиноненависництва, фашизму, ксенофобії і сепаратизму".