Генштаб дозволив нашим воїнам використовувати артилерію у зоні АТО.

Тепер українські військовослужбовці на передовій можуть у відповідь завдавати удари ворогові артилерією, повідомляє "Інтерфакс-Україна" посиланням на Генштаб.

Про це були поінформовані представники ОБСЄ та Росії у Спільному центру контролю та координації. А також українська сторона повідомила західним партнерам про те, що були неодноразово порушення Мінських домовленостей з боку російських терористів, зокрема вчора під Старогнатівкою. І тому наші військові залишили за собою право застосовувати засоби вогневого ураження.

"Ми залишаємо за собою право адекватно протидіяти викликам бойовиків, у тому числі із застосуванням засобів вогневого ураження. Військові частини сил АТО, які виконують бойові завдання на передовій, отримали відповідні дозволи", - підкреслюється в повідомленні.

Читайте також: Терористи пошили 200 комплектів форми ЗСУ для провокацій Як ми писали раніше, впродовж доби, 10 серпня, сепаратисти 95 разів порушили режим тиші. Із них: бойовики застосовували артилерію 25 разів, міномети - 24, тричі били із реактивних систем залпового вогню, 48 разів використали гранатомети та стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще