У понеділок, 10 серпня, незважаючи на заборону влади, маріупольці все-таки провели вшанування українських бійців, які загинули під Іловайськом.

Про це повідомили в УНН.

У Маріуполі 10 серпня в 20:00 повинен був пройти факельний марш на честь українських військових, загиблих в "Іловайському котлі". Однак в останній момент місцева влада скасувала захід, так як побоювалася, що хода може спричинити конфлікт із проросійськи налаштованими жителями міста.

Читайте також: Японці вшанували загиблих у Нагасакі

Всупереч забороні активісти Громадянського Корпусу "Азов" все-таки провели вечір пам'яті бійців. Вони виклали на площі свічки у вигляді тризуба і перерахували безсмертні імена героїв: Аксененко Олег Олександрович з позивним "Аксьон" загинув 20 серпня 2014, Олександр Русак з позивним "Зухвалий" загинув другого серпня 2014, Снітко Андрій Володимирович з позивним "Фома" загинув 20 серпня 2014, Дрьомін Андрій Сергійович з позивним "Світлячок" загинув 10 серпня 2014, Романів Іван Валентинович з позивним "Моджахед" загинув у серпні 2014 року, Березовий Микола Вікторович з позивним "Береза" загинув 10 серпня 2014, Сокуренко Роман Олександрович з позивним "Сокіл" загинув 10 серпня 2014.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Крім цього, активісти та небайдужі городяни прочитали молитву українських націоналістів.