Служба безпеки України спільно з міліцією викрили фінансові махінації в одному з столичних банків. Про це йдеться на сайті відомства.

Правоохоронці встановили, що протягом кількох місяців посадовець здійснював махінації з цінними паперами банку, чим завдав збитків банку понад 70 мільйонів гривень.

Так, на період введеної Національним банком України в цій фінансовій установі тимчасової адміністрації, зловмисник продав облігації внутрішньодержавної позики, які належали банку, за вартістю, заниженою у декілька десятків разів.

Читайте також: Львівський Фонд держмайна прокрався на 2 мільйони гривень

Правоохоронці зібрали достатню доказову базу, необхідну для притягнення службовця до кримінальної відповідальності. Зважаючи на те, що зловмисник переховується від органів досудового розслідування, йому заочно пред'явили повідомлення про підозру у зловживанні владою та оголосили у загальнодержавний розшук.

Нагадаємо, нещодавно на Миколаївщині працівник "Приват Банку" заволодів коштами клієнтів на 1,5 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще