Варто відзначити, що жінка не дуже охоче погодилась говорити про секрети успіху свого сина. Вона зазначила, що пишається всіма своїми дітьми, які багато чого досягли у своєму житті та зробили багато корисного для суспільства.

"У мене троє дітей, і вони працювали завжди багато, робили добрі речі. Я вчила їх, аби все, що вони робили, приносило користь не тільки для них, а й для оточення. Я пишаюся ними", - зізналася вона.

Варто відзначити, що крім старшого Ілона, жінка має сина Кімбела, котрий є власником мережі ресторанів, а також дочку Тугу – режисера і продюсера.

Мей Маск додала, що всю свою родину дуже любить та називає згуртованою. Більше того вона розповіла, що рідні дуже часто проводять час разом, попри те, що живуть порізно вже дуже давно.

Разом з тим міцні родинні зв’язки з Ілоном Маском не допомогли нікому в сім'ї отримати позачергово автомобіль Tesla – мама чекає на машину в загальній черзі та мусить пропустити понад 300 тисяч інших покупців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще