Російський актор Валентин Гафт прокоментував своє потрапляння до "білого списку" зарубіжних артистів Міністерства культури України.

Гафт воліє бути в "чорному списку". Про це він сказав в інтерв'ю Комсомольській правді.

"Я - в "білому списку", яке щастя! Нехай навіть у мене вільний в'їзд в Україну, я не збираюся туди їхати. Вже краще відправте мене в "чорний список". У цьому списку сьогодні опинитися цікавіше", - сказав актор.

На думку Гафта, те, що зараз відбувається між Україною і Росією, - це знищення нашого майбутнього.

Читайте також: Мінкульт назвав 14 прізвищ росіян, які загрожують нацбезпеці України

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Важко буде повернутися до того часу, коли ми один одним захоплювалися. Це прикро. Тим більше, що український народ і культура приголомшливої ​​краси. Як співають в Україні, як відчувають музику!", - додав він.

Нагадаємо, 30 липня Мінкульт оприлюднив "білий список" діячів культури, які засудили агресію Росії проти України, в який увійшли 34 людини. Список буде доповнюватися в міру надходження нової інформації.