Вчора ввечері у Полтаві біля зупинки автотранспорту сталась бійка зі стріляниною. В результаті чого поранили двох людей.

Про це розповіли у прес-службі правоохоронців.

"До чергової частини Ленінського райвідділу міліції 10 серпня о 22 годині 40 хвилин надійшов телефонний дзвінок із інформацією, що на зупинці невідомий чоловік просить викликати йому екстрену медичну допомогу і співробітників міліції", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Київщині бандити розстріляли авто та зарізали хлопця (відео)

Міліціонери на виїзді встановили, що близько 22:30 двоє чоловіків перебували біля зупинки транспорту по вул. Миру. У цей момент у них виникла бійка з двома невідомими, в ході якої один з невідомих здійснив кілька пострілів з невстановленого пристрою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У зіткненні, 31-річний чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення грудної клітини з пораненням лівої нижньої частки легені і пораненням серця.

Водночас, 29-річний чоловік має два вогнепальні поранення в області спини та правої руки. Постраждалих госпіталізовали до Полтавської центральної районної лікарні.

Наразі тривають слідчі дії.