Сепаратисти порушили постачання регіону медикаментами. Люди не можуть придбати найбільш життєво необхідні ліки.

Про це пише Інформатор, із посиланням на блогерів окупованої Донеччини.

"У магазинах Луганська продається все. Можна знайти всі продукти, засоби по догляду та гігієни. У більшості немає грошей, але потенційно на Донбасі можна дістати необхідне. Але з чим реально проблема - це з ліками", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Терористи пошили 200 комплектів форми ЗСУ для провокацій

Блогери спеціально навідались до аптек, запитуючи навіть не найбільш рідкісні лікувальні засоби, наприклад "Актовегін" чи "Ессенціале".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я стояла зі списком і у відповідь чула лише одне - "Ні". У жаху зрозуміла, що тут всі звикли. На прилавках стоять якісь коробочки - і всі вони лише нешкідливі болезаспокійливі, пластирі, активоване вугілля, йод та інші засоби першої необхідності", - поділилася враженнями дівчина, яка і провела "аптечний експеримент".

Полиці наповнюють нешкідливими мазями, шприцами, бинтами, засобами від кашлю або нежиті, але навіть із необхідним бувають проблеми.

За словами богера, щоб купити 20 бинтів, довелось пройтися по декількох аптеках.

"Це фотографії аптек Луганська. Перша фотографія - одна з найбільш відвідуваних аптек міста", - коментує викладені світлини дівчина.