У Генеральну прокуратуру України на допит замість екс-президента України Віктора Януковича з'явився його адвокат Віталій Сердюк. Про це повідомляє 112.ua.

За словами адвоката, Янукович не прийшов до ГПУ для проведення слідчих і процесуальних дій через побоювання за своє життя.

Сердюк ще раз нагадав, що екс-президент готовий дати свідчення за місцем свого знаходження, щоправда, шляхом відеоконференції.

Читайте також: Генпрокуратура передала Інтерполу матеріали для екстрадиції Азарова

Нагадаємо, екс-президента України Віктора Януковича Генеральна прокуратура викликала на допит 8 серпня. Повідомлення опубліковане в газеті "Урядовий кур'єр" №142 від 6 серпня 2015 р. Згідно з документом, Янукович повинен постати перед начальником відділу ДПУ Юрієм Безщасним 11 серпня 2015 р. в 11:00. Також в порядку зазначено, що колишній глава держави є підозрюваним у відповідності зі статтями 133, 135, 297-5 Кримінально-процесуального кодексу України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще