В Івано-Франківській області 16-річного школяра арештували за вбивство. В ході конфлікту підліток завдав своєму опоненту ножове поранення, в результаті чого останній помер.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області. Згідно повідомлення, школяр завдав смертельного удару кухонним ножем у живіт жертви.

"Встановлено, що 2.12.2017 в селищі Отинія, між молодими людьми виник конфлікт, в ході якого 16-річний юнак завдав потерпілому кухонним ножем цілеспрямований удар в життєво важливу ділянку тіла - живіт, від якого останній помер в лікарні. В даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України ", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Юнакові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в київський школі восьмирічний хлопчик тримає в страху вчителів і дітей.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще