У Києві зафіксували черговий температурний рекорд +34,7°С. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія.

"Метеорологи Центральної геофізичної обсерваторії після 15 години в понеділок, 10 серпня, зафіксували температуру +34,7°С, що перевищує на 0,5°С попереднє максимальне значення для цього дня, яке було зафіксоване у 1931 році", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на 0,2°С було перевищене й попереднє історичне значення середньодобової температури, яке зафіксовано у 2010 році. Середньодобова температура склала +27,2°С.

Читайте також: Курортникам не рекомендують купатися на трьох одеських пляжах

Метеорологи зазначили, що це вже одинадцятий температурний рекорд з початку року, всі вони - в сторону перевищення попередніх значень.

"Зважаючи на прогнози Українського гідрометцентру, нас у найближчі дні очікують нові температурні рекорди. Однак, відсутність опадів на Київщині посилює пожежну небезпеку", - зазначили фахівці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, попередній температурний рекорд у столиці тримався 84 роки.