У столиці триває ремонт фунікулера. Усередині вагончиків повністю змінять сидіння. Вони стануть м'якше, в них з'являться підголівники з чохлами з написом "Київпастранс". Також у вагончиках замінять лінолеум і плафони, а на верхній і нижній станціях з'явиться wi-fi.

Про це повідомляють в "Київпастрансі".

Зокрема з сьогоднішнього дня на фунікулері приступив до роботи арт-художник Олександр Корбан. З кінця серпня один з вагончиків перетвориться на "день", а другий - на "ніч".

"Ми взяли два види правого берегу Дніпра, де Батьківщина-мати, Лавра, Володимирська гірка - історичні місця. На кожній стороні вагончика буде різний вигляд. На вагоні "день" ці види будуть зображені днем, а на вагоні "ніч" будуть точно такі ж види, але вночі ", - пояснили в КП.

Також відремонтують станції і всередині. На нижній станції замінять двері, поміняють освітлення. Весь персонал одягнуть у форму, відремонтують також кабінки, де сидять касири.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Фунікулер закривають на ремонт

Вартість проїзду не зміниться - залишиться на позначці три гривні. Весь ремонт обійдеться в 600 тисяч гривень.

Директор фунікулера Микола Окольничий повідомив, що випробування фунікулера почнуться в 20-тих числах серпня.