Символом Нового 2018 року за східним календарем стане жовта собака. Настане він, до речі, 16 лютого. І якщо з цим все зрозуміло, то ще багатьох цікавить, що ж приготувала для нас ця собака. Тому ми вирішили розповісти вам Нового значення 2018 року за східним гороскопом.

Новий рік 2018: східний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Потрібно спочатку розповісти про сам символ Нового року. Жовта собака – це дуже добра, вірна і справедлива істота. Астрологи кажуть, що вона завжди захистить тих, хто цього потребує. Але в загальному 2018 рік обіцяє бути спокійним і стабільним.

Передбачення на 2018 рік

Родина

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В цьому питанні рік жовтої собаки обіцяє бути дуже вдалим. Багато пар укладуть узи шлюбу і заведуть дітей. Самотніх людей у 2018-му році, швидше за все знайде їх справжня любов, а відносини будуть дуже яскравими і міцними. Протягом усього 2018-го року в сімейному житті буде панувати атмосфера миру, щастя і любові, а всі сімейні цінності будуть на першому плані.

Фінанси

Новий рік 2018 повинен стати вдалим у фінансовому плані. Ось тільки жовта собака дуже погано ставиться до кредитів і боргів. І якщо цього уникнути, то з грошима проблем бути не повинно. Все буде справедливо, рівень вашого доходу буде прямо пропорційно залежати від того, як ви будете працювати. І якщо не уникати роботи, то всі ваші плани повинні втілитися в життя.

Кар'єра

Головне в 2018-му році не лицемірити. Собака цього не любить, а крім цього важливо бути дипломатичними, впертими і терплячими. Якщо у вас вийде це робити протягом усього року, то успіх у кар'єрі вам забезпечений.

Що чекає людей народжених у рік собаки

Людей, які народилися в рік собаки, чекає неймовірний успіх у всіх сферах життя. Ви будете воістину процвітати, і вас буде вдаватися все, чого ви хочете. А зустрічати 2018-й рік радять у сімейному колі за столом з м'ясними стравами. До речі, загадати бажання на Новий рік 2018 теж потрібно, воно обов'язково збудеться. На думку астрологів.

Дивіться: Собака. Який він новий 2018 рік? Східний китайський гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку