По закінченню року після стрілянини між співробітниками правоохоронних органів в селі Княжичі Київської області про підозру оголосили колишнім керівникам поліцейської розвідки столиці.

Про це повідомляє "Громадське", посилаючись на Генпрокуратуру України.

Згідно інформації, підозра у справі про стрілянину в Княжичах оголосили двом колишнім керівникам поліцейської розвідки Києва.

Так, підозрювані організовували спостереження і "виставляли" оперуповноважених поліцейських розвідників на позиції.

Колишні чиновники поки не затримані, а судове засідання щодо обрання їм запобіжного заходу заплановано на четвер, 7 грудня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Підозрюваним інкримінують "перевищення влади, що спричинило тяжкі наслідки".

На початку листопада стало відомо, що у справі про стрілянину між правоохоронцями в Княжичах фігурує начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Нагадаємо, у неділю ввечері в Одесі по вулиці Бугаєвського сталася перестрілка, в результаті якої загинув чоловік. Як виявилося, він був у розшуку і як мінімум тричі судимим.

Крім того, в Одесі 3 грудня сталася перестрілка. В результаті загинула одна людина.

Дивіться сюжет про стрілянину

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", поки Україна націлився на Європу, влада танцює під дудку Путіна.