Більше 80% опитаних українців негативно висловилися щодо ідеї легалізації продажу зброї в нашій країні.

Опитування проводилося фондом "Демократичні ініціативи" та Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова.

11,5% опитаних громадян підтримали пропозицію дозволити вільний продаж зброї, а 7% взагалі не змогли відповісти на дане питання. Також респондентів попросили висловити свою думку щодо можливості існування в країні недержавних збройних організацій. І в цьому випадку більшість (78,3%) опитаних були проти, 11,3% - позитивно відреагували на таку можливість і 10,4% - вагалися з відповіддю.

Читайте також: Патрульною поліцією задоволені понад 80% киян (ексклюзив)

Опитування проводилося у всіх регіонах України. Виняток склали окуповані бойовиками території Донецької та Луганської областей, тимчасово анексованого Криму.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що генеральний прокурор Віктор Шокін виступає за легалізацію вільного продажу зброї населенню, а начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Олександр Терещук проти такого лібералізму в країні, яка і без цього перенасичена зброєю.