У Донецькій області сталося потрійне вбивство. У селищі міського типу Великі Новосілці невідомі зловмисники вбили цілу сім'ю - 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та їхнього сина 23 років.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції в області.

"У ході огляду місця злочину поліцейські виявили, що руки жертв були пов'язані, на тілі - сліди побиття і різані рани, в будинку - безлад. На розшук вбивць піднято весь особовий склад місцевої поліції, перекриті шляхи можливого відходу зловмисників", - йдеться в повідомленні .


Вранці тіла з ознаками насильницької смерті виявив родич загиблих і повідомив у відділення поліції.

В населеному пункті розгорнуто оперативний штаб, до якого входять співробітники управління карного розшуку обласного главку та прокуратури області.

Розпочалась операція з розшуку і затримання зловмисників, тривають слідчо-оперативні заходи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України.

Зараз перевіряються всі версії скоєння злочину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", злочин в Одесі, який виглядає як ритуальне вбивство, насправді може бути цинічною імітацією.

СохранитьСохранить

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще