Новий рік 2018 вже зовсім скоро, багато хто, можливо, вже купив подарунки. А тим, хто не встиг, ми радимо не поспішати. Особливо якщо ви забобонні. Деякі астрологи стверджують, що купувати подарунки на Новий рік 2018 потрібно виключно в певні дні, і ніяк інакше. Якщо купити подарунок в інший день, то він може принести горе і невезіння. І якщо ви вірите в подібне, то читайте, коли саме потрібно купувати подарунки на Новий рік 2018, на думку астрологів.

Подарунки на Новий рік 2017: коли купувати

В першу чергу астрологи кажуть, що велика частина грудня буде дуже несприятливою для трудової діяльності і покупки подарунків.

Якщо їм вірити, то в період з 3 по 23 грудня планета торгівлі – Марс почне період 20-денного ретроградного руху – для земного спостерігача напрямок планети змінюється на протилежний. Саме тому всі дорогі покупки краще відкласти на останній тиждень грудня. Навіть не дивлячись на те, що до Нового року буде залишатися всього 7 днів, всі активні люди можуть чудово використовувати цей час не тільки для покупки подарунків на Новий рік, але і для інших важливих справ: купівлі землі, нерухомості, відкриття компаній, розширення власного бізнесу. І якщо ви не боїтеся зробити цього, то, швидше за все, вас чекає величезний успіх.

Передноворічного шопінгу астролог порекомендував присвятити останні дні року - з 24 по 31 грудня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тому до 23 грудня краще не займатися важливими справами, які можуть сильно вплинути на ваше життя, адже все може піти не за планом.

Дивіться: Як зустрічати новий 2018 рік Рекомендації астролога

Тепер ви знаєте, коли краще купувати подарунки на Новий рік 2018, на думку астрологів. І якщо ви в це вірите, то поки що треба трохи почекати.