Новий рік – це дивовижне свято, яке відзначають абсолютно всі і абсолютно скрізь. Традиції цього свята можна описувати цілими книгами, адже їх неймовірно багато: ялинка, прикраси, вітання – і це тільки вершина айсберга. Залишилося дуже багато старовинних традицій, які пам'ятають далеко не скрізь. Сьогодні ми вирішили розповісти вам найцікавіші новорічні прикмети, щоб ви знали чого очікувати в майбутньому.

Прикмети на Новий рік 2018

Вважається, що якщо в перший день Нового року на вулиці зустріти чоловіка, то всі 365 днів вас потім буде супроводжувати удача і везіння у всіх починаннях.
А якщо в ніч на 1 січня буде сильний вітер, через який гнуться дерева, то в цьому році буде дуже хороший урожай.
Багато зірок на небі 1 січня – хороший ягідний і фруктовий врожай у новому році.

Якщо вранці 1 січня густий іній на деревах - рік буде хлібородний, інакше - голодний.
Якщо 1 січня до обіду похмуро, а потім видно сонце, то сіяти в цьому році потрібно пізніше звичайного.
Якщо цілий січень буде чути відлуння, це означає, що зима буде дуже холодною і морозною.
А якщо ж у перший день нового року ви будете виконувати складну і брудну роботу, то вам доведеться займатися цим цілий наступний рік.

Для торговців так само є прикмети на Новий рік. Вважається, що якщо першому покупцеві в новому році віддати товар дуже дешево, то після цього всі 365 днів у вас буде дуже вдала торгівля.
А якщо незаміжня дівчина дуже хоче створити сім'ю, то вона повинна купити молоко. Якщо воно не скисне за перші два тижні нового року, значить скоро буде весілля.
А якщо ж у перший день нового року прибирати в будинку, особливо підмітати, або мити підлогу, або викидати сміття, Новий рік пройде досить погано і будуть великі втрати.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дивіться: Новорічні прикмети на Новий рік 2017-2018

Тепер ви знаєте найцікавіші прикмети на Новий рік 2018 і можете передбачити, що буде в майбутньому.