Аномалія розташована від Джуно до Анкоріджа і на півночі до міста Барроу. Вченим вдалося знайти на Алясці власний ʺБермудский трикутник", який заманив у свої мережі безліч людей і об'єктів.

Це явище розташоване від Джуно до Анкоріджа і на півночі до міста Барроу.

Місцеві пошуково-рятувальні загони ведуть сотні операцій за кожний рік, але рідко знаходять ознаки людей - живих чи мертвих. Складається таке враження, ніби люди зникають в повітрі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Перші згадки про аномальне місце датовані 16 жовтня 1972 року. Саме в цей день був проведений пошук політичного діяча Хейла Боггс, який займався кампанією по збору коштів на благодійність.

Його зникнення запустило наймаштабніший пошук в історії США. Сорок військових літаків протягом 39 днів прочісували місцевість у пошуках уламків або тих, що вижили. Проте ніяких слідів життя не було виявлено.

Раніше астрономи заявили, що в ході пошуку планет з умовами, придатними для життя людини, вони виявили одну з небесних сфер, яка максимально підходить для життя людини. Об'єкт К2-18b був виявлений в 111 світлових роках від Землі.

Планета знаходиться поза межами нашої Сонячної системи - в сузір'я Лева. Обертаючись навколо зірки-карлика K2-18, в честь якої вона і отримала назву, небесна сфера знаходиться в зоні, що ідеально підходить для утворення на ній життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що були створені татуювання, які сподобаються навіть бабусям.