У США знайшли мертвою молоду акторку дорослого кіно Мерседес Грабовскі (сценічне ім'я Огаст Еймс), яка нещодавно втрапила в гучний скандал просто на знімальному майданчику.

Її смерть підтвердив чоловік , - пише The Sun.

За попередньою інформацією, 23-річна порноакторка наклала на себе руки через цькування з боку американських SJW - спільноти борців за соціальну справедливість, тому що відмовилася зніматися в порно-сцені з актором геєм.

Допис, поширений August Ames (@msmaplefever) Гру 2, 2017 о 7:49 PST

Сама ж акторка стверджувала, що не є гемофобкою, як доказ вона розповідала про зйомки у лесбійських сценах. Однак дівчину все одно продовжували принижувати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Допис, поширений August Ames (@msmaplefever) Лис 30, 2017 о 10:47 PST

Огаст повідомляла в соцмережі, що багато дівчат в порнобізнесі прагнуть уникнути контактів з акторами-чоловіками, відданих одностатевої любові в кадрі.

Після інформації про смерть Мерседес, компанія Brazzers скасувала показ нового "гарячого"фільму з її участю.

Допис, поширений August Ames (@msmaplefever) Лис 27, 2017 о 11:52 PST

Американський порно- журнал Hustler висловив співчуття родині та близьким Грабовскі.

У фільмах для дорослих жінка працює чотири роки, вона встигла знятися більш, ніж у 270 фільмах. Вона отримала кілька нагород AVN Awards. Також вона часто тішила кілька мільйонів підписників в Instagram відвертими фото.

Огаст була одружена. До зйомок працювала інструктором з йоги.

Допис, поширений August Ames (@msmaplefever) Лис 23, 2017 о 11:14 PST

Допис, поширений August Ames (@msmaplefever) Жов 27, 2017 о 11:36 PDT

Допис, поширений August Ames (@msmaplefever) Жов 17, 2017 о 11:38 PDT

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", жителька Нової Зеландії, Обрі Блек покинула дітей заради дорослого кіно.