У результаті шостої хвилі мобілізації план виконали на 50 відсотків. До закінчення цієї хвилі мобілізації залишився тиждень.

Як повідомляє УНІАН, про це сьогодні на брифінгу заявив заступник міністра оборони України Петро Мехед.

"Шоста хвиля мобілізації триває. На сьогодні ми виходимо на показник у 50% комплектування особовим складом. Продовжується робота щодо залучення транспортних засобів", - сказав він.

Він підкреслив, що зараз на полігонах проходять активні заходи з бойової комунікації.

Мехед наголосив, що зараз також виконується план щодо демобілізації відповідно до указу президента Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми виконаємо його розпорядження, і всі, хто буде потребувати демобілізації, до кінця вересня буде демобілізований з лав ЗСУ і, відповідно, отримає усі гарантії згідно з нашим чинним законодавством, отримає, в тому числі, статус учасника бойових дій та пільги відповідно до цього статусу", - наголосив він.

Читайте також: Можливі ще три часткові мобілізації - Міноборони

Нагадаємо, що Міноборони планує мобілізувати 25 тисяч бійців до лав ЗСУ. Закінчується шоста хвиля мобілізації 17 серпня.