Збройні сили до кінця цього року отримають більше 40 тисяч одиниць автомобільної і більше 300 одиниць бронетанкової техніки.

Про це у вівторок повідомив заступник міністра оборони Петро Мехед під час брифінгу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"До Збройних сил України продовжує надходити нове та модернізоване озброєння та військова техніка з державних підприємств оборонного комплексу. З початку року до ЗСУ поставлено понад 266 тисяч ракет і боєприпасів та близько 1 200 зразків озброєння та військової техніки", - наголосив він.

До кінця року, за його словами, планується надати понад 40 тисяч одиниць автомобільної та понад 300 одиниць бронетанкової техніки. Також бійці отримають понад 30 тисяч одиниць ракет і боєприпасів, 300 приладів спостереження та три тисячі одиниць стрілецької зброї.

Читайте також: Нацгвардії передали 11 броньованих "Козаків" (фото)

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Українськы війська, за словами заступника, також отримають більше 30 тисяч ракет і боєприпасів, понад 300 приладів спостереження і біля 3 тисяч одиниць стрілецької зброї.

За словами замміністра, паралельно виконуються роботи з ремонту й відновленню військової техніки.