Російського мільярдера Алішера Усманова змушують покривати борги футбольного "Динамо" з Москви.

Про це розповів коментатор "НТВ-Плюс" Василь Уткін в ефірі програми "Футбольний клуб" на радіо "Ехо Москви".

"Я абсолютно точно знаю, що у "Динамо" величезний борг. Вірніше, не борг, а збиток. Зокрема, як виявилося, Борис Ротенберг, який в певний момент очолив "Динамо", не вкладав у команду свої гроші. Гроші платив ВТБ. А ті гроші, які виділяв Ротенберг, оформлялися як кредит. Так от, ВТБ ніби як завив, сказавши: "Хлопці, ми більше не можемо. У нас маса інших справ", - повідомив подробиці Уткін.

Читайте також: Мільярдер Усманов сплатив борги російського футболу перед Капелло

"Зараз деякі значущі люди (вони всі в погонах в основному) намагаються переконати або примусити, або прогнути, або вблагати, або вблагати на колінах, я не знаю точно, Алішера Усманова оплачувати витрати "Динамо". Такий процес йде. Наскільки я знаю, поки для прохачів цей процес безуспішний. Моя інформація неофіційна, але моя інформація точна", - сказав Уткін.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно саме Усманов сплатив борги в один мільярд рублів Російського футбольного союзу перед колишнім тренером збірної Росії Фабіо Капелло.