Журналісти російського видання РБК зафіксували дачу першого заступника голови адміністрації президента РФ В'ячеслава Володіна.

Як повідомляє видання, вона розташована в Істрінському районі Московської області.

Шикарний маєток розташований по сусідству з віце-прем'єром та керівником апарату уряду Сергієм Приходьком і віце-спікером Держдуми Сергієм Невєровим.

Володін особисто провів журналістам екскурсію- продемонстрував житловий будинок в стилі російської садиби, річну прибудову, ставок, грядки і вертолітний майданчик.

Він розповів, що сам розробляв ескіз ділянки, будували його протягом десяти років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На вулиці розташована літня прибудова із великою верандою. В одній з кімнат повісили генеалогічне древо сім'ї.

Читайте також: Під Києвом виявили гігантський маєток екс-чиновника з КРУ (відео)

У ставку Володіна водяться соми і річкова форель, а за ним – вертолітний майданчик.

Нагадаємо, раніше 15 липня на Київщині біля села Осещина на березі Вишгородського обвідного каналу родина екс-голови Контрольно-ревізійного управління Петра Андрєєва збудувала розкішний маєток на чотирьох гектарах землі.