Ось вже більш ніж півстоліття історія про сироту-підлітка, що отримав надздатності після укусу павука, розбурхують розуми мільйонів читачів і глядачів. Людина-павук встиг стати за цей час одним з найбільш комерційно успішних образів і пережити безліч перевтілень. Багатомільйонна аудиторія цього супергероя отримала подарунок від Sony, - трейлер нового мультфільму, вихід у прокат якого планується через кілька місяців.

Через кілька годин після того, як в Мережу витекла назва повнометражного мультфільму про Людину-павука від Sony Pictures Animation — Spider-Man: Into The Spider-Verse, його трейлер був опублікований на офіційному YouTube-каналі компанії.

На щастя чи на жаль, але на цей раз в ролі Людини-павука на екрані ми побачимо не Пітера Паркера, а Майлза Моралеса, якого озвучив 22-річний актор Шамейк Мур (серіал "Віджиг"). Також відомо, що участь в Spider-Man: Into The Spider-Verse взяли актори Махершала Алі, Брайан Тайрі Генрі і Лев Шрайбер, а режисером картини виступив Пітер Рамсі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про дівчину в пастці павука-вбивці

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще