У неділю, 10 грудня, погода змусить українців сидіти вдома під теплими ковдрами. На всій території дощитиме. А от вже на початку наступного тижня на зміну сирій погоді прийде тепла та суха.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Циклон, який прийшов із Заходу розділив країну на два фронти. На Лівобережжі буде відносно тепло від + 5 до + 13 градусів, на Правобережжя - від 3 морозу до 3 градусів тепла.

У Києві 10 грудня - дощ, мокрий сніг, сильний штормовий вітер, ожеледь на дорогах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Температура повітря, між іншим, цікаво буде себе вести в столиці: найближчої ночі - 0-2 тепла, а сьогодні (10 грудня - Ред.) Вдень - лише близько нуля або, може, і до 1 морозу. Тобто, ніч буде трохи тепліше, ніж день", - повідомила синоптик Наталя Діденко.

У понеділок, 11 грудня, сухо буде на Київщині, Сумщині, Житомирщині, Чернігівщині та Полтавщині. Більшість інших областей чекає мокрий сніг і дощ. Повітря в західних регіонах прогріється до +2-7◦С, а на сході, навпаки, буде холодно - 0-2◦С.

Дивіться, чим загрожує людству глобальне потепління

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", потужна магнітна буря, що почалася на Землі 4 грудня, стихла, але повториться знову в новорічну ніч. Коливань в магнітному полі варто побоюватися людям, що страждають хронічними захворюваннями. Також це може позначитися на роботі складної техніки.