У популярному в США виданні The New Yorker вийшла велика стаття про український борщ.

Автор статті шеф-кухар і автор кулінарних книг Ольга Геркулес. У матеріалі вона написала, що дитинство провела в Україні. Тоді вона і дізналася про багатьох традиційних українських стравах. Як їх готувати, які рецепти є.

Вона вивчає походження різних видів борщу, а також способи їх застосування. Спеціально для американців вона написала один з рецептів борщу.

Рецепти борщу

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що їдальня Верховної Ради пропонує народним обранцям більше 300 страв на обід. А ось що найбільше до смаку депутатам?

Про смакові пристрасті нардепів розповів Глава державного підприємства "Їдальня" управління справами апарату Ради Микола Бобренком.

Незважаючи на таке різноманітне меню в їдальні, види страв змінюють щодня. Чи не доїдати же народним обранцям вчорашнє?

Наприклад, в їдальні Верховної Ради, де часто обідають депутати і представники іноземних делегацій, в меню буває червона риба, відповідно і ціни за обід тут вище.