На "марш за імпічмент" в столиці України вийшли 8,5 тис. осіб.

Такі дані наводять "Українські новини". Уточнюється, що прихильники "Лідера нових сил" зібралися в парку Шевченка. Звідти вони підуть до Майдану Незалежності, де і проведуть мітинг.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі українського телеканалу закликав мітингувальників утриматися від провокацій і порушень закону.

Також за даними журналістів, порядок в центрі Києва охороняють близько тисячі правоохоронців. Це бійці Національної гвардії і поліцейські.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Протестуючі у СІЗО, де тримають Саакашвілі

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що екс-губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі, якого затримали в столиці України, може бути серйозно хворим. Про це заявила мати політика Гіулі Аласанія.

За словами жінки, вона серйозно переживає за стан здоров'я Міхеїла, оскільки під час затримання в Києві він сильно постуділся. Гіулі вважає, що у нього навіть може бути пневмонія. При цьому Аласанія зазначила, що готова приїхати в Україну тільки тоді, коли це буде необхідно, і її про це попросять.