Екс-ведуча теревел-шоу "Орле і решка" Регіна Тодоренко, яка змінила країну проживання, розповіла, чим займається на новому місці.

Як стало відомо, після закінченні справ на телешоу, ведуча та співачка переїхала жити США. Вона облюбувала один із районів зіркового Лос-Анджелеса.

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko) Гру 7, 2017 о 10:29 PST

І буквально через кілька днів Регіна почала публікувати фото з Лос-Анджелесу, та прохати поради, де знайти житло у місті мрій. Звісно, невідповідність слів та вчинків здивувала фанів і вони зацікавились: чим же зірка займається у ЛА?

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko) Гру 7, 2017 о 10:23 PST

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Останні пару днів дала собі волю у всьому: сплю до 12-ти, готую лазанью, борщі, супи, запікаю качку, читаю все, що планувала (щоб ви розуміли, одночасно читаю 5 книг!). Тут 2 варіанти: або закохалася, або звільнилася! Хах! І закохалась, і звільнилася!

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko) Гру 3, 2017 о 4:02 PST

Нагадаємо, її колега по шоу Леся Никитюк зізналась, що закохана та вже навіть заручена. Вона зібралась під вінець зі своїм…сусідом. Це неймовірно, але вони кілька років жили двері до дверей в будинку і через постійні роз'їзди жінки ніколи не зустрічалися.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", новою ведучою шоу "Орел і Решка" на росТВ стане екс-ведуча "Нового каналу" в Україні Катерина Варнава, якій СБУ заборонила з'являтися у нашій країні.